Seattlen Avaruusneula On Saanut Lasipohjaisen Ruokasalin, Jolta On Huikea Horisontti

Seattlen avaruusneula on saanut huimaa päivityksen.

Space Needle LLC: n omistama arkkitehtoninen kuvake ilmoitti saneeraussuunnitelmastaan ​​aiemmin tänä vuonna. Vaikka rakennuksen ulkopinta pysyy suurelta osin muuttumattomana, rakennuksen sisäpuolelle tehdään merkittäviä teknisiä päivityksiä ja suunnittelumuutoksia.

Nyt projektiin valitut arkkitehdit Olson Kundig on paljastanut entistä enemmän yksityiskohtia Space Needle -korjauksesta.

Kuva MIR - arkkitehtisuunnittelija Olson Kundig

Viimeisimmät renderoinnit keskittyvät ravintolan aivan uusiin lattialattiaruokailuihin. Noin 500 metrin päässä kaupungin taivaanrannasta uusi malli ei vain lisää ravintolan tunnelmaa, mutta tarjoaa myös katselulavan, jossa on lasipenkkejä, jotka ulottuvat kannen lasiseinän reunaan.

Kuva MIR - arkkitehtisuunnittelija Olson Kundig

Se ei todellakaan ole sydämen heikosta.

Lisäksi koko rakennus säilytetään ja nykyaikaistetaan lisäämällä lisäovia ja portaita parantamaan pääsyä sisä- ja ulkopuolelta.

Kohteliaisuus Olson Kundig

Kohteliaisuus Olson Kundig

Seattlen ikoninen maamerkki osoittautuu erityisen jännittäväksi kokemukseksi, kun remontit on valmis.